Skip to content

visit our showroom

Beleef de producten in onze ruime Audio Solvation showroom. Zie, voel, hoor en ervaar het beste op het gebied van geluid. Onze audio specialisten hebben hier de mogelijkheid om bijna iedere setup, van klein tot groot, op te stellen en te demonstreren. De meeste producten hebben wij direct op voorraad en kunnen ter plekke geïnstalleerd worden door ons technisch team.

De Audio Solvation showroom is eenvoudig bereikbaar en parkeren kan gratis op onze eigen parkeerplaats. Hier bevindt zich tevens een laden/lossen plek met voldoende ruimte voor vrachtwagens.

> 0
JAREN ERVARING

onze merken

Staat jouw merk er niet tussen? Laat het ons vooral weten, we kijken dan graag samen met jou naar het ideale product.

VIND HET GELUID WAAR JIJ NAAR ZOEKT​

Kom luisteren & testen

Wanneer je dit formulier verstuurd, ga je akkoord met onze cookie- en privacy beleid. Wij sturen je alleen de informatie toe die je via dit formulier aanvraagt.

DE SNOEPWINKEL VOOR IEDERE AUDIO PROFESSIONAL​

Bezoek onze showroom

DE JUISTE KEUZE MAAK JE SAMEN MET ONZE AUDIO SPECIALISTEN​

ASSORTIMENT

Door een mix van topmerken en het advies van onze gepassioneerde audio specialisten biedt Audio Solvation de passende audio oplossing voor elke situatie. Of je nu werkzaam bent voor horeca, verhuur, poppodia, fitnesscentra, eventing of anders, Audio Solvation is dé partner voor iedere audio professional! Wij hebben een uitgebreid assortiment van ondermeer speakers, versterkers, mixers en microfoons.

Dit wil je niet missen

Don't mis new updates in your email