Skip to content

Luisteren & testen

In onze audio showroom kan je alle producten op je gemak bekijken, testen en beluisteren vóór je beslist. Onze audio specialisten laten jou graag de verschillende mogelijkheden zien en horen, om zo samen de beste keuze voor jou te kunnen bepalen.

Om jou optimaal te voorzien van advies, bieden wij je de mogelijkheid om een afspraak te maken voor een demonstratie of luistersessie, óók op zaterdag. Wij zorgen dan dat de producten klaar staan en je niet lang hoeft te wachten.

> 0
JAREN ERVARING

onze merken

Staat jouw merk er niet tussen? Laat het ons vooral weten, we kijken dan graag samen met jou naar het ideale product.
De audiospecialist voor al je audio producten

See it.
hear it.
love it.

wij gaan verder voor jou

persoonlijk advies

Op enthousiaste, persoonlijke en vertrouwelijke wijze werken wij met jou samen. Onze aandacht gaat volledig uit naar wat jij als klant nodig hebt. Wij zetten ons in voor meer dan 100% tevredenheid.
Voor professioneel advies van onze audio specialisten.

DE JUISTE KEUZE MAAK JE SAMEN MET ONZE AUDIO SPECIALISTEN

ASSORTIMENT

Door een mix van topmerken is Audio Solvation jouw partner voor de passende audio oplossing voor elke situatie. Wij hebben een uitgebreid assortiment van onder andere speakers, versterkers, mixers en microfoons.
Wanneer je dit formulier verstuurd, ga je akkoord met onze cookie- en privacy beleid. Wij sturen je alleen de informatie toe die je via dit formulier aanvraagt.

bezoek ons

de koffie staat klaar

En vind, samen met ons, hét geluid waar jij naar op zoek bent!