Skip to content

bezoek ons

Gelegen op Industriepark Noord, aan de noordelijke zijde van Sittard, en op steenworp afstand van de A2 vind je onze showroom. Al onze audio apparatuur staat opgesteld en klaar voor een demonstratie. Hierbij nemen we graag de tijd voor een uitgebreid advies op maat en een heerlijke kop koffie. 

Op enthousiaste, persoonlijke en vertrouwelijke manier werken wij met jou samen.

wij gaan verder voor jou

PERSOONLIJK & BETROKKEN

Op enthousiaste, persoonlijke en vertrouwelijke wijze, werken wij met jou samen. Onze aandacht gaat volledig uit naar wat jij als klant nodig hebt. Wij zetten ons in voor meer dan 100% tevredenheid.

parkeren is gratis

Op onze ruime parkeerplaats parkeer je eenvoudig, gratis en voor de deur. Tevens bevindt zich hier een laden/lossen plek met voldoende ruimte voor vrachtwagens.

advies zonder afspraak

Tijdens onze openingstijden kan je ook zonder afspraak bij ons terecht voor het beste advies.

openingstijden

Maandag 08:30 – 17:00
Dinsdag 08:30 – 17:00
Woensdag 08:30 – 17:00
Donderdag 08:30 – 17:00
Vrijdag 08:30 – 17:00
Zaterdag op afspraak

Gesloten op feestdagen.

De audiospecialist voor al je audio producten

See it.
hear it.
love it.

de koffie staat klaar

bezoek onze showroom

Beleef de producten bij Audio Solvation. In onze ruime audio showroom ervaar, zie en hoor jij het beste op het gebied van geluid. Wij hebben de mogelijkheid om bijna elke setup, van klein tot groot, op te stellen en te demonstreren.

Kom al onze audio producten bekijken en luisteren in onze showroom.

ervaar het zelf

Kom luisteren & testen

DE JUISTE KEUZE MAAK JE SAMEN MET ONZE AUDIO SPECIALISTEN

ASSORTIMENT

Door een mix van topmerken is Audio Solvation jouw partner voor de passende audio oplossing voor elke situatie. Wij hebben een uitgebreid assortiment van onder andere speakers, versterkers, mixers en microfoons.

nog vragen?

neem contact op

Onze audio professionals zijn betrokken en werken vol passie en plezier om jou het beste advies op maat te geven. Neem contact op, wij staan voor je klaar!
Wanneer je dit formulier verstuurd, ga je akkoord met onze cookie- en privacy beleid. Wij sturen je alleen de informatie toe die je via dit formulier aanvraagt.