Skip to content

Services that matter

Audio Solvation biedt jou de ondersteuning die je nodig hebt op het gebied van audio. Met professioneel advies, een eigen technische dienst, ruime voorraad spare parts en de mogelijkheid tot inruil staan wij voor jou klaar.

Op enthousiaste, persoonlijke en vertrouwelijke wijze, werken wij met jou samen.

jouw bevlogen audio specialist

persoonlijk & betrokken

Op enthousiaste, persoonlijke en vertrouwelijke wijze werken wij met jou samen. Onze aandacht gaat volledig uit naar wat jij als klant nodig hebt. Wij zetten ons in voor meer dan 100% tevredenheid.

full service: advies en vakkundige reparatie

technische dienst

De eigen technische dienst van Audio Solvation staat garant voor snel en vakkundig uitgevoerde reparaties. De ervaring van onze technici met de verschillende audio producten, is een bron van informatie voor onze audiospecialisten in de showroom.

ALLES DRAAIT OM GOED GELUID

leer ons kennen

Je bent elke dag omringd door geluid. En steeds op zoek naar de juiste oplossing voor jouw klanten. Daar sluit Audio Solvation naadloos op aan. Met ons gepassioneerde team van audio professionals zijn wij de verbindende factor tussen jou en de perfecte audio oplossing.

Met ons gepassioneerde team van audio professionals zijn wij de verbindende factor tussen jou en de perfecte audio oplossing.
1
audio specialisten
1
producten
1 %
tevredenheid

installatie

Audio Solvation biedt jou een totaal concept aan voor audio projecten en installaties. Van advies en ontwerp, tot de daadwerkelijke installatie, inregeling en het onderhoud van een systeem.

inruil

Audio Solvation maakt de aankoop van een nieuwe luidspreker, versterker of mixer eenvoudiger. Door het inruilen van oude wordt de investering in nieuwe apparatuur extra interessant.

lease

Het leasen van een nieuwe audio installatie of systeem biedt vele voordelen. Onze specialistische kennis van de producten maakt ons jouw ideale gesprekspartner voor de financiering. 

Wanneer je dit formulier verstuurd, ga je akkoord met onze cookie- en privacy beleid. Wij sturen je alleen de informatie toe die je via dit formulier aanvraagt.

wil je onze audio producten eigenhandig ervaren?

Bezoek onze showroom en laat je inspireren

Beleef de producten bij Audio Solvation in de showroom. In onze ruime showroom laten wij jou het beste op het gebied van geluid zien en ervaren. Wij hebben de mogelijkheid om bijna elke setup, van klein tot groot, op te stellen en te demonstreren.

zien we jou binnenkort?

upcoming events

Wij ontmoeten jou graag tijdens een van onze evenementen waar we kennis delen en ervaringen uitwisselen op het gebied van audio.

Dit wil je niet missen

Don't mis new updates in your email