Skip to content

Professionele Audio Apparatuur

Elk moment van de dag heb je te maken met geluid, waarvan je niks mag missen! Ook op zakelijk gebied is geluid een belangrijk onderdeel van de communicatie, denk bijvoorbeeld aan het geven van presentaties of het organiseren van een sfeervolle borrel. In dat geval wil je natuurlijk kunnen beschikken over de beste audio apparatuur zodat je elke gelegenheid tot een succes kunt maken.

QSC PL380

Het vlaggenschip van de QSC PowerLight 3 Series, 8.000 Watt aan analoge power!

Bij Audio Solvation begrijpen we het belang van kwaliteit en daarom bieden wij een breed scala aan oplossingen op het gebied van audio apparatuur die voldoen aan jouw specifieke wensen en eisen. Wij zijn ervan overtuigd dat onze apparatuur en services jouw geluidsbeleving naar een hoger niveau kunnen tillen, waarbij de diepte van muziek, spraak en andere zaken op het gebied van audio worden versterkt.

MAAK EEN ONVERGETELIJKE INDRUK

Een professioneel en hoogwaardig audiosysteem draagt bij aan de professionele uitstraling van een bedrijf. Het geeft een positieve indruk aan klanten, partners en medewerkers, wat de geloofwaardigheid en het imago van jouw onderneming kan verbeteren. Men voelt zich gehoord en gerespecteerd, waardoor anderen zich snel op hun gemak zullen voelen in jouw omgeving.

EFFECTIEVE COMMUNICATIE

Vergaderruimtes kunnen ook baat hebben bij geavanceerde audio apparatuur, zoals conferentiesystemen en microfoons, waarmee kristalheldere communicatie mogelijk is. Dit verbetert de productiviteit en zorgt ervoor dat belangrijke boodschappen effectief worden overgebracht.

AUDIO APPARATUUR VOOR HET BESTE ENTERTAINMENT

Professionele audio apparatuur kan ook gebruikt worden voor entertainmentdoeleinden, zoals het afspelen van achtergrondmuziek tijdens events, in winkels, restaurants of hotels. Dit creëert een aangename sfeer en verhoogt de tevredenheid en betrokkenheid van klanten.

Yamaha RK-DM3
Sennheiser e 935

ONS ASSORTIMENT AAN PROFESSIONELE AUDIO APPARATUUR

Om ervoor te zorgen dat je de best mogelijke audiobeleving hebt, bieden wij de beste materialen aan in zowel onze winkel als onze webshop, welke opgedeeld kunnen worden in vier hoofdcategorieën.

  • Luidsprekers: Audio Solvation biedt een breed scala aan luidsprekers, waaronder plafondluidsprekers, wandluidsprekers, gericht op vaste installaties in de horeca en entertainmentbranche Deze kunnen worden aangepast aan de specifieke ruimte en akoestische vereisten van een bedrijf. Voor verhuur aan bedrijven zijn onze actieve speakers, line array en subwoofers erg interessant.
  • Versterkers: Krachtige versterkers zijn essentieel voor het aansturen van luidsprekers en het leveren van hoogwaardig geluid. Bij Audio Solvation bieden we versterkers in verschillende vermogensklassen om aan diverse behoeften te voldoen.
  • Mengpanelen:
  • Draadloze systemen: Voor maximale flexibiliteit en mobiliteit biedt Audio Solvation draadloze microfoonsystemen en draadloze in-ear systemen aan waarmee gebruikers vrij kunnen bewegen zonder beperkingen van bekabeling.

Wil je weten welke producten en merken wij nog meer aanbieden? Bekijk dan hier ons uitgebreide assortiment, waaronder versterkers, luidsprekers en mengpanelen. Met onze passende accessoires kun je je beleving helemaal compleet maken.

 

 

 

FLEXIBELE OPTIES VOOR HOOGWAARDIGE AUDIO APPARATUUR

Bij Audio Solvation geloven we in flexibele en voordelige oplossingen voor hoogwaardige audioapparatuur. Je kunt bij ons je oude apparaten inleveren, waardoor investeren in nieuwe materialen aantrekkelijker wordt. Heb je geen apparatuur om in te ruilen of geen interesse in ruilen? Geen probleem! Wij bieden ook leaseopties aan voor professionele audioapparatuur, variërend van 24 tot 72 maanden. Aan het einde van het contract kun je alsnog besluiten om de apparatuur aan te schaffen.

Beschik je al over eigen apparatuur, maar is deze kapot? Dan kun je in plaats van iets nieuws te kopen of te huren ook gebruikmaken van onze technische dienst. Onze ervaren medewerkers lossen alle defecten snel en vakkundig voor je op. Wij overleggen met de fabrikant en met jou over de mogelijkheden van een reparatie en zijn daarbij transparant over de eventuele kosten. Hebben we het probleem opgelost, dan testen we jouw apparatuur om te zien – en te horen- of alles naar behoren werkt.

MEER OVER AUDIO SOLVATION

Bij Audio Solvation hebben we een passie voor geluid en streven we ernaar om jou te voorzien van hoogwaardige audioapparatuur. Onze missie is om geluid op de best mogelijke manier te reproduceren en de geluidsbeleving van onze klanten te optimaliseren. Met ons uitgebreide assortiment luidsprekers, versterkers, mengpanelen en draadloze systemen bieden we op maat gemaakte oplossingen die aan al jouw wensen en behoeften voldoen. We zijn ervan overtuigd dat hoogwaardig geluid een essentieel onderdeel is bij het creëren van belangrijke momenten. Neem vandaag nog contact met ons op!

Dit wil je niet missen

Don't miss new updates in your email