Skip to content
Logo L-Acoustics Creations

de beste concertervaring thuis

L-Acoustics, het Franse high-end audiobedrijf, brengt onder de naam L-Acoustics Creations compromisloze professionele audio van jouw favoriete evenement naar jouw thuis.

De geluidssystemen van L-Acoustics Creations zijn specifiek geselecteerd en getuned voor elke luisterruimte of thuisbioscoop zonder de geroemde kenmerken van de professionele L-Acoustics geluidssystemen uit het oog te verliezen.

Als L-Acoustics Creations Integrator is ons team getraind om de prestaties van alle geluidssystemen te optimaliseren. Zo beschikken wij over speciaal ontwikkelde DSP presets voor alle versterkers gebruikt in home audio projecten.

l-acoustics creations - ook voor hifi-geluid in huis

Moderne architectuur brengt interessante en ongebruikelijk gevormde ruimtes, met soms akoestische uitdagingen die gemakkelijk aan te pakken zijn in professionele audio. Voeg daarbij de mogelijkheid toe om het volume zonder vervorming in te stellen wanneer gasten zin hebben om te dansen, en je hebt geluidssysteem welk voldoet aan een reeks veelzijdige oplossingen voor elke ruimte of levensstijl.

Geluidssystemen voor jouw levensstijl

pro audio meets high fidelity

Echt geluid, hoge prestaties en een indrukwekkende ervaring om de emotie in muziek over te brengen zijn de primaire vereisten van een L-Acoustics Creations geluidssysteem. L-Acoustics Creations kan met vertrouwen zeggen dat de geluidssystemen ook voor in jouw woonkamer of mediaroom aan deze criteria voldoen, en een technisch superieur en geloofwaardig geluid reproduceren.

verschillende geluidssysteem voor thuis. welke past bij jou?

L-Acoustics Creations Fiji 2.1

fiji 2.1

L-Acoustics Creations Hawaii 2.1

hawaii 2.1

L-Acoustics Creations Tahiti 2.1

tahiti 2.1

L-Acoustics Creations Fiji 5.1

fiji 5.1

REVIEW L-ACOUSTICS SYVA: PROFESSIONEEL DENKEN EN DOEN

Kippenvel gegarandeerd

ervaar livemuziek alsof je erbij bent

bringing live sound home

De “sonic signature” – de identiteit van jouw geluid – van L-Acoustics wordt algemeen beschouwd als de maatstaf voor professionals in de muziekindustrie. Het wordt erkend als natuurlijk, dynamisch, nauwkeurig, genereus en consistent. De “sonic signature” is gebaseerd op pure prestatiecriteria die home entertainment-technologie naar een hoger niveau kunnen tillen, waardoor luisteraars live concertgeluid kunnen waarnemen alsof ze in de concertzaal zijn. Dit betekent genieten van de fysieke en mentale aspecten van livemuziek. Wat je hoort sleept je mee en voelt volkomen overtuigend aan. Het is een onvergelijkbare sensatie.

Dit wil je niet missen

Don't miss new updates on your email