Skip to content

Get to know us

Je bent elke dag omringd door geluid. En steeds op zoek naar de juiste oplossing voor jouw klanten. Daar sluit Audio Solvation naadloos op aan. Met ons gepassioneerde team van audio professionals zijn wij de verbindende factor tussen jou en de perfecte oplossing.

focus

Wij richten ons puur op audio, het is onze passie. Goed geluid is essentieel. Als audiospecialist met jarenlange ervaring kunnen wij je het beste advies geven. Geluid is waar we goed in zijn.

persoonlijk & betrokken

Op enthousiaste, persoonlijke en vertrouwelijke wijze, werken wij graag met jou samen. Onze aandacht gaat volledig uit naar wat jij als klant nodig hebt. Wij zetten ons in voor meer dan 100% tevredenheid.

service

We bieden jou de gewenste ondersteuning op het gebied van audio. Met professioneel advies, een eigen technische dienst, ruime voorraad spare parts en de mogelijkheid tot inruil staat Audio Solvation voor jou klaar.

Met ons gepassioneerde team van audio professionals zijn wij de verbindende factor tussen jou en de perfecte audio oplossing.

ALLES DRAAIT OM GELUID

ons team staat voor je klaar

Ons gepassioneerde team van audio professionals is de verbindende factor tussen jou en de perfecte audio oplossing.

Door een mix van topmerken is Audio Solvation jouw partner voor de passende audio oplossing voor elke situatie. Wij hebben een uitgebreid assortiment van onder andere speakers, versterkers, mixers en microfoons.

Kijk hier of het antwoord op jouw vraag in onze FAQ wordt gegeven.

events
workshops
demo's

zeg maar dag tegen slecht geluid

bringing music to life

Voor ons is het belangrijk dat jij het maximale uit je nieuwe audio systeem kunt halen. Daarom organiseren wij regelmatig trainingen, workshops en demonstraties van verschillende audio producten. Aandacht voor de details zorgen voor het beste resultaat.

Het maximale uit je nieuwe audio systeem weten te halen vinden wij belangrijk.

ervaar het zelf

Kom luisteren & testen

Wanneer je dit formulier verstuurd, ga je akkoord met onze cookie- en privacy beleid. Wij sturen je alleen de informatie toe die je via dit formulier aanvraagt.

Dit wil je niet missen

Don't mis new updates in your email