Skip to content

instaLLAtie

Audio Solvation biedt een totaal concept aan voor audio projecten en installaties. Van advies en ontwerp, tot de daadwerkelijke installatie, inregeling en het onderhoud van het systeem.

Met behulp van onze ervaren technici en betrouwbare partners realiseren wij elk project naar volle tevredenheid. Laat jouw klanten ook genieten van een unieke ervaring op het gebied van geluid.

Het maximale uit je nieuwe audio systeem weten te halen vinden wij belangrijk.

zorgeloos werken met je nieuwe producten

VOORDELEN VAN INstallatie

SNEL EN CORRECT

Door onze jarenlange ervaring en uitgebreide productkennis kennen wij alle ins en outs van de audio apparatuur. Zo kunnen wij een snelle en correcte installatie aanbieden.

WE HALEN HET MAXIMALE ERUIT

Samen met onze leveranciers regelen wij jouw systeem in naar de beste normen, waardoor jij en jouw klanten optimaal kunnen genieten van goed geluid.

PROJECTADVIES

Voor kleine en voor grote projecten verzorgen wij de installatie. Ook bieden we begeleiding als de installatie door eigen personeel of een externe installateur verzorgd wordt. Zo fungeert Audio Solvation als sparringpartner, met onze kennis helpen wij de installateur snel op gang.

DE JUISTE KEUZE MAAK JE SAMEN MET ONZE AUDIO SPECIALIST

ASSORTIMENT

Een mix van topmerken maakt Audio Solvation jouw partner voor de passende audio oplossing voor elke situatie. Wij hebben een uitgebreid assortiment van onder andere speakers, versterkers, mixers en microfoons.
Op enthousiaste, persoonlijke en vertrouwelijke wijze, werken wij met jou samen.

wij gaan verder voor jou

PERSOONLIJK & BETROKKEN

Op enthousiaste, persoonlijke en vertrouwelijke wijze, werken wij met jou samen. Onze aandacht gaat volledig uit naar wat jij als klant nodig hebt. Wij zetten ons in voor meer dan 100% tevredenheid.

WIJ ONTZORGEN JOU DOOR ADVIES EN REPARATIE

technische dienst

Niets is zo vervelend als een defecte hoog- of laagdriver, of een niet functionerende versterker op het moment suprême. Daarom staan onze technici klaar om jou te ondersteunen in het vinden van een oplossing voor het audio probleem.

Wanneer je dit formulier verstuurd, ga je akkoord met onze cookie- en privacy beleid. Wij sturen je alleen de informatie toe die je via dit formulier aanvraagt.