Skip to content

technische dienst

Audio Solvation heeft een eigen technische dienst die reparaties snel en vakkundig uitvoert. De ervaring van onze technici met de verschillende producten, is een bron van informatie voor onze audiospecialisten in de showroom.

Niets is zo vervelend als een defecte hoog- of laagdriver, of een niet functionerende versterker op het moment suprême. Daarom staan onze technici klaar om jou te ondersteunen in het vinden van een oplossing voor ieder audio probleem.

uitgebreide kennis en expertise van de audio producten

onze technici staan voor je klaar

VOORDELEN VAN onze technische dienst

PRODUCTKENNIS

Ons team beschikt door jarenlange ervaring over uitgebreide kennis en expertise van de audio producten. Dit betekent voor jou als klant een snelle en vakkundige reparatie en oplossing van het probleem.

WE NEMEN DE TIJD VOOR JE

Samen en in overleg met de fabrikant bekijken we wat de beste oplossing is voor jouw audio probleem, kijkende naar hoelang we verwachten nodig te hebben voor de reparatie, in combinatie met de bijbehorende kosten.

100% RETOUR

Na reparatie wordt je product uitvoerig getest in onze speciaal ingerichte testruimte. Indien alles weer in orde bevonden is, wordt het product bij je terug aangeboden.

VEELGESTELDE VRAGEN

Heb je een vraag voor ons? Wellicht biedt onze FAQ het antwoord. Direct contact met ons opnemen, kan natuurlijk ook!

Product defect? Don’t panic! Wij hebben een ruime voorraad originele spare parts van zowel nieuwe als oudere producten van hoofdzakelijk merken als L-Acoustics en QSC. Op zoek naar spare parts of heb je een vraag? Neem contact met ons op.
Defect audio product laten repareren bij Audio Solvation.

EEN DEFECT PRODUCT

Het is mogelijk om een defect product bij ons aan te bieden ter reparatie. Op basis van jouw informatie over het defect, zoeken wij de best passende oplossing. Bel of mail ons!

ALLES DRAAIT OM GELUID

leer ons kennen

Je bent elke dag omringd door geluid. En steeds op zoek naar de juiste oplossing voor jouw klanten. Daar sluit Audio Solvation naadloos op aan. Met ons gepassioneerde team van audio professionals zijn wij de verbindende factor tussen jou en de perfecte oplossing.
Met ons gepassioneerde team van audio professionals zijn wij de verbindende factor tussen jou en de perfecte audio oplossing.
Wanneer je dit formulier verstuurd, ga je akkoord met onze cookie- en privacy beleid. Wij sturen je alleen de informatie toe die je via dit formulier aanvraagt.

ZORGELOOS WERKEN MET JOUW NIEUWE PRODUCTEN ​

installatie

Audio Solvation biedt jou een totaal concept voor projecten en installaties aan. Van advies en ontwerp, tot de daadwerkelijke installatie, inregeling en het onderhoud van een compleet systeem.