Skip to content

Ons verhaal

Wij zijn leverancier en specialist van professionele audioapparatuur. Door een mix van topmerken en onze bevlogen productspecialisten is Audio Solvation jouw partner voor de juiste audio oplossing voor elke situatie.

Bij Audio Solvation doen we het graag anders. Elke klant heeft een unieke audio oplossing nodig en daarin denken wij graag met je mee. Met ons gepassioneerde team van audio professionals zijn wij de verbindende factor tussen jou en de perfecte audio oplossing.

bij ons ben je aan het juiste adres

10 jaren ervaring

Audio Solvation is ontstaan vanuit Soundsale, het bedrijf dat de afgelopen jaren internationaal is uitgegroeid tot een bekende naam in de markt van gebruikte professionele audio systemen en op de kop af tien jaar bestaat. Deze ervaring nemen wij mee naar Audio Solvation.

Bram van Cleef

Bram van Cleef

Verkoop en inkoop

Bram is het aanspreekpunt voor al jouw vragen over onze audio producten. Daarnaast weet hij als de beste jouw huidige installatie of systeem op waarde te schatten en de juiste match te maken tussen oud en nieuw.

Tom Dohmen

Tom Dohmen

Marketing en verkoop

Tom zorgt ervoor dat onze audio producten er goed op staan. Hij houdt zicht op alle social media kanalen en onze website. En bovendien verzorgt hij de offerte voor jouw nieuwe audio systeem.

Onze technische dienst voor audio professionals

WIJ STAAN VOOR JOU KLAAR​

PERSOONLIJK & BETROKKEN

Het technisch team van Audio Solvation bestaat uit drie medewerkers. Een defecte versterker of driver die aanloopt? Wij lossen het voor jou op! Dagelijks worden er op onze technische afdeling elco’s vervangen en luidsprekers gereconed.

een frisse wind met veel ervaring

een impressie van ons bedrijf

Naast dat we een vrij jonge, maar heel ervaren partij zijn, hebben we echt alles in eigen hand. Daarnaast hebben wij de meeste producten direct op voorraad en kunnen ter plekke getest worden in onze ruime showroom.

Op enthousiaste, persoonlijke en vertrouwelijke manier werken wij met jou samen.

wij gaan verder voor jou

PERSOONLIJK & BETROKKEN

Op enthousiaste, persoonlijke en vertrouwelijke wijze, werken wij met jou samen. Onze aandacht gaat volledig uit naar wat jij als klant nodig hebt. Wij zetten ons in voor meer dan 100% tevredenheid.

Wanneer je dit formulier verstuurd, ga je akkoord met onze cookie- en privacy beleid. Wij sturen je alleen de informatie toe die je via dit formulier aanvraagt.