Skip to content

Veelgestelde vragen

Kijk hieronder of het antwoord op jouw vraag in onze FAQ wordt gegeven. Direct contact met ons opnemen kan natuurlijk ook!

Jouw pro audio gear gevonden? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan bij ons, dan nemen wij contact met jou op voor een persoonlijk en passend advies. Een offerte aanvragen kan heel eenvoudig via onze website. Maar je mag natuurlijk ook even bellen!

De voorraad op onze website wordt regelmatig bijgewerkt. Als een product niet op voorraad is, neem dan even contact met ons op. Zo kunnen wij jou direct informeren over de verwachte levertijd.

Wij bieden je twee mogelijkheden om te betalen. Enerzijds via een banktransfer, je maakt dan het geld over aan ons voor de levering van de producten. Of je betaald bij het ophalen van de producten. Je kunt dan naast contant betalen ook pinnen (geen creditcard).

Na goedkeuring en betaling van de offerte regelen wij direct de verzending via onze vaste partner DHL. Over het algemeen zijn de producten dan binnen 1 à 2 dagen bij jou bezorgd. Met track en trace kun je jouw product volgen om te weten wanneer het bezorgd wordt.

Nee, zeker niet. Aarzel niet om contact met ons op te nemen via telefoon of email, of een bezoek te brengen aan onze showroom. We adviseren jou dan graag over onze producten.

Vragen over onze producten kun je telefonisch of per email stellen. Daarnaast ben je van harte welkom in onze showroom, welke 6 dagen per week geopend is. Een afspraak maken is niet nodig. Bekijk hier onze openingstijden.

Onze showroom is 6 dagen per week open. Het is niet nodig vooraf een afspraak te maken. Het grootste deel van ons assortiment staat hier opgesteld om te bekijken en te beluisteren. Heb je specifieke wensen voor een demo, laat het ons dan even van te voren weten.

Voor de producten die je bij ons koopt geldt de garantie welke door de producent van de producten als fabrieksgarantie gehanteerd wordt. Over het algemeen tussen de 2 en 6 jaar.

Voor reparaties neem je eerst contact met ons op. Op die manier kunnen we samen kijken wat het probleem is en hoe dit op te lossen. Afhankelijk van de situatie kan de reparatie onder garantie uitgevoerd worden. Met onze voorraad spare parts zijn we in staat jouw product vaak snel te repareren. Of wanneer nodig krijg je van ons een product te leen.

Inruil is bij ons altijd bespreekbaar. Bekijk de speciale inruilpagina op onze website voor meer informatie. Nog vragen? Neem dan contact met ons op.

Je kunt financieren door jouw eigen audio systeem in te ruilen. Daarnaast bieden wij jou de mogelijkheid om jouw nieuwe producten te financieren middels een lease. Meer informatie vind je hier op onze website.

installatie

Audio Solvation biedt jou een totaal concept aan voor audio projecten en installaties. Van advies en ontwerp, tot de daadwerkelijke installatie, inregeling en het onderhoud van een systeem.

inruil

Audio Solvation maakt de aankoop van een nieuwe luidspreker, versterker of mixer eenvoudiger. Door het inruilen van oude wordt de investering in nieuwe apparatuur extra interessant.

technische dienst

Onze eigen technische dienst voert reparaties snel en vakkundig uit. De ervaring van onze technici met de verschillende producten, is een bron van informatie voor onze audiospecialisten in de showroom.
Wanneer je dit formulier verstuurd, ga je akkoord met onze cookie- en privacy beleid. Wij sturen je alleen de informatie toe die je via dit formulier aanvraagt.