Skip to content
Logo Xenox Music and Media

stay tuned!

Xenox Music & Media is een innovatief multimedia bedrijf, waar alles draait om muziek en beeld. Xenox biedt doordachte muziek- en mediaoplossingen voor horeca, retail, hotels, sportcentra, fitness en wellness bedrijven. Met een enthousiast en professioneel team, waaronder muziek- en mediaspecialisten, zorgt Xenox voor een actueel en verrassend aanbod in ieder gewenst genre.

Al ruim 30 jaar gedreven om de juiste muziek en visuals op het juiste moment aan te bieden. Dit doet Xenox voor duizenden klanten en tientallen nationale en internationale organisaties en retailformules.

Xenox Music and Media Touchscreen

De perfecte klantbeleving

De juiste sfeer bepaalt of jouw gasten (langer) blijven, meer besteden en graag terugkomen. Mensen willen voelen en ervaren. Of het nu gaat om café, een restaurant of een fitnesscentrum: de juiste muziek maakt de ervaring compleet. Op basis van merkwaarden en jarenlange expertise creëert een sfeer met muziek en beeld die de identiteit van jouw onderneming versterkt.

Ontwikkeling en productie in eigen beheer

Alle muziek- en mediasystemen worden in eigen beheer ontwikkeld, geproduceerd en geprogrammeerd. Deze manier van werken houdt in dat Xenox nooit afhankelijk hoeft te zijn van derden. Dit zorgt ervoor dat, zelfs als onverwachte problemen optreden, het snel opgelost kan worden. Het Xenox supportteam is 7 dagen per week bereikbaar.

Online platform

Xenox verzamelt en beheert het allerbeste op gebied van muziek en beeld en maakt dit voor jou eenvoudig toegankelijk via een online platform. Honderdduizenden muziektracks staan 24/7 tot je beschikking, aangevuld met topkwaliteit beeldmateriaal zoals videoclips, visuals en karaokenummers. De Xenox DJ’s zorgen voor een constante update van muziek zodat je altijd verzekerd bent van een eindeloze keuze in genres en stijlen.

Advies en apparatuur

Wij helpen jou graag om de juiste muziekmix en beelden samen te stellen. Ook als het gaat om apparatuur en de optimale plaatsing daarvan kun je bij ons terecht voor professioneel advies op maat. Hiermee ben je te allen tijde gegarandeerd van een optimale sfeer en beleving die volledig aansluit bij jouwerk of organisatie. Samen met Xenox Music & Media leveren wij waar nodig ook alle benodigde apparatuur en de volledige infrastructuur om muziek en beeld perfect tot z’n recht te laten komen.

DE XENOX PRODUCTEN

Xenox Music Manager

music manager

Xenox X-Radio

X-Radio

Xenox Music & Media Manager

music & media manager

Xenox Spotlight

spotlight

we laten je graag de mogelijkheden zien

ervaar xenox music & media zelf

SELECTOR: de juxebox app VAN XENOX

YOU'RE THE PARTY

Selector is de jukebox app van Xenox waarmee je jouw muziekcollectie deelt met je gasten. Selecteer op de Music (Media) Manager welke Playlists en My Boxen je wilt delen met je gasten en activeer de jukebox wanneer jij dat wilt. Alleen op geselecteerde muziek kan gestemd worden.

Xenox Selector is gratis beschikbaar in de App Store en Google Play.

Dit wil je niet missen

Don't miss new updates on your email