Skip to content

L-ACOUSTICS VERNIEUWT KARA LINE ARRAY

L-Acoustics vernieuwt Kara Line Array met flexibele directiviteit

L-Acoustics kondigt de nieuwe modulaire line source Kara II aan. De Kara II is voorzien van Panflex dat Kara vier-in-één directiviteit geeft, die elke geometrie van publiek bedekt. Kara II verandert in elk ontwerp en biedt een consistente dekking en SPL-distributie met precieze focus in vier verschillende richtingspatronen: 70° of 110° symmetrisch en 90° asymmetrisch, naar links of rechts gestuurd. In zijn 70° configuratie heeft Kara II een volledige 2 dB meer dan in 110°.

Al jaren vormt Kara de kern van talloze live-optredens en permanente installaties over de hele wereld. In een knipoog naar het brede publiek van Kara eigenaren, zal L-Acoustics een kit beschikbaar stellen om de bestaande Kara met Panflex te upgraden.

Florent Bernard, Executive Director Application Design bij L-Acoustics legt uit: “Kara is om meerdere redenen een bestseller geweest. Zijn lichtgewicht, verkleinende vormfactor en sterke, consistente SPL maken het de perfecte tool voor een overvloed aan evenementen of permanente installaties. Toen we Panflex in de branche introduceerden, vertelden onze klanten ons dat dit het enige was dat Kara miste. We hebben geluisterd en de nieuwe Kara II brengt ons middenformaat line array naar een nieuw tijdperk van toegevoegde directiviteit en verbeterde polar stability.”

L-Acoustics Kara II

L-Acoustics kara ii

L-Acoustics Kara II UPG

l-acoustics kara ii upgrade kit

Facebook
Whatsapp
Twitter
Linkdin