Skip to content

QSC ACTIVATE WINTER 2022

QSC breidt Q-SYS portfolio verder uit

QSC heeft tijdens het event “Activate Winter 2022” het portfolio uitgebreid met Q-SYS netwerk I/O-uitbreidingen, microfoons en andere softwareoplossingen.

De Q-SYS NL-SB42 is een 4-inch tweeweg-soundbar, terwijl de Q-SYS NL-P4 een 4-inch hangende luidspreker is voor installaties met open plafonds, en de Q-SYS NL-C4 een 4-inch luidspreker voor plafondmontage. Alle luidsprekers uit de NL-serie zijn ontworpen voor lage vervorming om de AEC-prestaties op systeemniveau te verbeteren en de verstaanbaarheid van het geluid te optimaliseren.

Netwerkluidsprekers uit de NL-serie zijn powered-over-Ethernet (PoE), wat betekent native Q-SYS-audiogegevens, stroom en controle en worden geleverd via een enkele kabel, wat de installatie en implementatie aanzienlijk vereenvoudigt en tegelijkertijd de benodigde rackruimte vermindert.

De NL-serie kan naadloos worden geïntegreerd in Q-SYS, een door de cloud beheerbaar audio-, video- en besturingsplatform, gebouwd om tot ver in de toekomst flexibele, schaalbare AV-oplossingen te leveren.

Facebook
Whatsapp
Twitter
Linkdin