Skip to content
QSC Pro Audio partner
Wij als Audio Solvation zijn enorm trots en verheugd dat wij ons vanaf heden officieel QSC Pro Audio partner voor de Benelux markt mogen noemen. Dit is een erkenning voor de investering en samenwerking tussen QSC en Audio Solvation, welke al meer dan 10 jaar geleden is ingezet. Met een ruime voorraad QSC Pro Audio producten, ervaren technici en een enthousiast team waar je op kunt bouwen staan wij klaar om de markt te bedienen.
meer van qsc
Nieuw van Yamaha: DM7 en DM7 Compact
Net geïntroduceerd en nu al onderwerp van de dag, de nieuwe Yamaha DM7 Serie; enorm schaalbaar en flexibel om in elke situatie te voldoen aan de voorkeur van jouw als geluidstechnicus.
Ontdek meer
Audio Solvation is leverancier en specialist van professionele audioapparatuur.

als geluid essentieel is

together we sound better

Audio Solvation is leverancier en specialist van professionele audioapparatuur. Door een mix van topmerken en onze bevlogen productspecialisten zijn wij jouw partner voor de perfecte audio oplossing voor elke situatie. Overal het perfecte geluid, van kleine kroeg tot dampende fitnessclub en van intieme concertzaal tot ambitieus zomerfestival.

Onze top audio merken

Staat jouw merk er niet tussen? Laat het ons vooral weten, we kijken dan graag samen met jou naar het ideale product.

See it.
hear it.
love it.

Beleef de producten bij Audio Solvation in de showroom.

ervaar het beste geluid zelf

bezoek onze showroom

Beleef de producten bij Audio Solvation in de showroom. In onze ruime showroom laten wij jou het beste op het gebied van geluid zien en ervaren. Wij hebben de mogelijkheid om bijna elke setup, van klein tot groot, op te stellen en te demonstreren.

ruime voorraad originele spare parts

Altijd voorbereid

Voor ons is het op voorraad hebben van reserveonderdelen van onschatbare waarde om jouw activiteiten efficiënt en succesvol te laten verlopen. Wij helpen jou met het minimaliseren van stilstand, snelle reparaties en kostenbesparing. Uiteindelijk zorgt het ervoor dat we beide een tevreden klant hebben.

Heb jij onze events al ontdekt? Wij organiseren regelmatig trainingen, workshops en demonstraties van verschillende audio producten. Aandacht voor de details zorgen voor het beste resultaat.

Trainingen L-Acoustics

Op enthousiaste, persoonlijke en vertrouwelijke wijze, werken wij met jou samen. Onze aandacht gaat volledig uit naar wat jij als klant nodig hebt. Wij zetten ons in voor meer dan 100% tevredenheid.

Audio Solvation is geautoriseerd dealer in Nederland voor:
QSC Live Sound, Q-SYS
&
Premium Business Music Solutions.

Onze audio bursts

L-Acoustics lanceerde onlangs haar nieuwe L2 Series, een nieuwe generatie luidsprekers die is ontworpen om gecombineerd te worden tot een progressive line array. Samen met enkele klanten zijn wij naar de Franse thuisbasis van L-Acoustics getrokken voor een nadere kennismaking met het systeem.
CUE2024 zal plaatsvinden van 15 tot en met 17 januari en is dé ontmoetingsplaats voor technici in de evenementenbranche en podiumkunsten.

Dit wil je niet missen

Don't miss new updates in your email